Sugen på att resa till Thailand på semester? Om du vill stanna längre än 30 dagar behöver du ett visum.

Om du ska åka till Thailand för att besöka någon släkting så behöver du visum. Läs mer här om hur du ansöker.

Studentvisum till Thailand behövs om du ska studera eller praktisera på ett företag.

Om du är pensionär och minst 50 år gammal kan du få ett långtidsvisum till Thailand. Läs mer om det här!

Visum Thailand

Visum till Thailand behövs om du tänkt stanna i landet längre än 30 dagar. Du måste söka visumet innan avresan ifrån Sverige. Ett turistvisum ger dig möjligheten att stanna i Thailand i 60 dagar och upp till 90 efter förlängning på plats i Thailand.

 

 
 

Ansök om visum till Thailand

På denna webbplats kan du läsa om visum till Thailand. Vad krävs, hur gör man, och så vidare. Klicka på din önskade visumtyp för att läsa mer. Se även svaren på några av de vanligaste frågorna genom att klicka nedan.


Beställ visum här

© visumthailand.se