Visum Thailand

Visum till Thailand behövs om du tänkt stanna i landet längre än 30 dagar. Du måste söka visumet innan avresan ifrån Sverige. Ett turistvisum ger dig möjligheten att stanna i Thailand i 60 dagar och upp till 90 efter förlängning på plats i Thailand.

 

 

Kan jag förlänga mitt visum i Thailand?

Om du flyger till Thailand utan visum kan du få stanna i landet i 30 dagar. Därefter måste du lämna landet. Åker du in i landet landvägen får du stanna i 15 dagar utan visum.

Om du har sökt turistvisum kan du stanna i 60 dagar i landet. Det går att förlänga på plats med ytterligare 30 dagar utan att behöva lämna landet. Du kan alltså stanna i max 90 dagar med ett turistvisum utan att behöva resa ut ur Thailand.

Om du stannar för länge i Thailand utan att ha visum kommer du att få betala böter när du lämnar landet. Var alltså noga med att inte stanna längre än du får.