Visum Thailand

Visum till Thailand behövs om du tänkt stanna i landet längre än 30 dagar. Du måste söka visumet innan avresan ifrån Sverige. Ett turistvisum ger dig möjligheten att stanna i Thailand i 60 dagar och upp till 90 efter förlängning på plats i Thailand.

 

 
 

Affärsvisum

Om du ska till Thailand på affärsresa eller för att jobba på något sätt så behöver du ha ett särskilt visum för det. Visumet kallas för Non-Immigrant visum och det finns i många olika varianter beroende på ditt syfte med resan. Affärsvisumet har beteckningen ”B”. Detta behövs för att söka affärsvisum till Thailand med anledning […]