Hur tidigt kan jag söka visum till Thailand?

Ett ”single entry” turistvisum (för en inresa) är giltigt för inresa i 90 dagar. När du har fått ditt visum måste du alltså påbörja din vistelse i Thailand inom den tiden.

Visum för två samt tre inresor kan du söka som mest 180 dagar innan inresan till Thailand. Med dessa visum går det att resa in i Thailand två eller tre gånger under en period av 180 dagar. Varje vistelse får inte överstiga 60 + 30 dagar, det går alltså inte att stanna i exempelvis 120 eller 180 dagar i sträck.